ETSAB Specialtransporter Logotyp

TUNGTRANSPORT I STOCKHOLM & HELA SVERIGE

Vi utför tungtransport i Stockholm & hela landet

Inget jobb är för stort eller för litet för oss på ETS AB. Vi tar med glädje hand om mindre kassaskåp och fordon, men står också redo för tunglyft och transporter av hela maskinparker och anläggningar. ETS AB har genom åren arbetat upp ett stort kontaktnät inom branschen och kan idag hjälpa till med inte bara tunga lyft, utan även lager och magasinering samt allehanda logistiktjänster. Kom till oss med just ditt önskemål så hjälper vi dig att arbeta fram en lösning som passar för just din tungtransport!

Vi erbjuder förutom företagsrelaterade flyttar och lyft även hjälp till privatpersoner som behöver assistans vid flytt av bohag eller transportering av otympliga och tunga föremål. ETS AB står redo att hjälpa till i både stort och smått, och har den kunskap och utrustning som krävs för lyft och flytt av de allra flesta föremål. Jag vill ha en prisuppgift!

ETS Specialtransporter Lastbil för tunga transporter

Vi hjälper bland annat till med:

Tung transport – rätt utrustning och kompetens

Tunga transporter kan vara en utmaning, både ur ett praktiskt och ett logistiskt perspektiv. Det krävs specialutrustning och kompetens för att säkerställa att transporterna sker på ett säkert och effektivt sätt.

På ETS AB är vi experter på tunga transporter. Vi har en lång erfarenhet av att transportera allt från maskiner och byggmaterial till känslig utrustning. Vi har en modern fordonsflotta som är anpassad för tunga transporter, och vi har personal med hög kompetens inom området.

Tung transportspecialisten som håller vad vi lovar

ETS AB har stor respekt för just tunga lyft och utvärderar varje uppdrag noggrant innan hanteringen av föremålet sker. Just noggrannheten och anpassningen av varje uppdrag utefter kundens behov är vad som utmärker oss på ETS AB, och detta gör oss till det självklara valet när du behöver hjälp med olika typer av tungtransport.

Se våra tidigare arbeten!

Har du frågor?

Här du frågor om tunga transporter så kan du ställa dina frågor direkt till oss genom formuläret här intill.

Tunga transporter i hela landet

ETS AB är en rikstäckande organisation som kan hjälpa till med alla typer av tunghantering i hela landet. Vi utför många tunga lyft i Stockholm där vårt huvudkontor är placerat, men tar gärna uppdrag i resten av landet utan problem. Detta gör vårt företag perfekt när du vill ha hjälp med en tungflytt från en del av landet till en annan, till exempel när maskiner eller industriell utrustning behöver flyttas från en fabrik till en annan.

Vi på ETS AB kan hjälpa er att flytta kassaskåp av alla möjliga typer. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just er.

Kontakta oss för en offert på tung transport!