ETSAB Specialtransporter Logotyp

Flytta Teknisk Utrustning med utgång från Stockholm

Vi transporterar & flyttar teknisk utrustning i Stockholm & hela Sverige

ETS AB erbjuder transporter och logistiklösningar för att flytta teknisk utrustning åt företag, vare sig det gäller tyngre maskiner eller ömtålig utrustning. Otympliga uppdrag som att flytta hissar, ställverk eller ventilationsaggregat är vår specialitet. Vi har gedigen erfarenhet av att transportera teknisk utrustning och att flytta industriella maskiner.

För vad som än behöver flyttas och transporteras så finns vi här med lång erfarenhet och ett stort rikstäckande nätverk i ryggen. Vi kan dessutom erbjuda kvalificerade montörer, lager och truckförare samt magasineringslösningar. Jag vill ha en prisuppgift!

Kranbil lyfter kretskortsugn och flyttar teknisk utrustning

Överblick på hur vi arbetar med transport av teknisk utrustning

 Vi flyttar stora tekniska maskiner över hela Sverige samt Europa. Exempel på olika typer av utrustning som vi kan flytta åt dig:

Med vår långa erfarenhet fraktar vi säkert och du kan lita på att din utrustning kommer fram oskadd!

Flytt av industriella maskiner

Att flytta industriella maskiner är alltid en utmaning då det gärna ska gå fort för att undvika att maskinen står obrukbar och därmed kostar pengar, samtidigt som säkerheten kring denna typ av transport är extra viktig för att förhindra skador på maskinen. Många maskiner inom industrin slås ur bruk eller behöver extra reparationer av stötar och slag, vilka lätt uppkommer vid flyttar och transporter.

ETS AB har stor erfarenhet inom tunga transporter av industriella maskiner, och vi vet vad som krävs för att garantera en säker förflyttning och snabb inkoppling vid leverans. Därför kan vi även tillhandahålla kompetenta montörer för att göra flytten så effektiv som möjligt. Det ligger lika mycket i vårt intresse att maskinen eller utrustningen levereras intakt och utan problem, eftersom vårt goda rykte bygger på framgångsrika transporter av detta slag.

Flytt av hissar och rulltrappor

Tunga och skrymmande saker som hissar, rulltrappor och plattformshissar behöver också flyttas, och ETS AB har expertis inom just detta område. ETS AB hjälper er gärna med att flytta hissmotor och hissar i olika storlekar. Att flytta motor av detta slag kräver rätt typ av kunskap och utrustning, eftersom arbetet med att till exempel lyfta hissmotor är kritiskt på många plan.

Fokus ligger alltid på säkerhet för uppdrag som ETS AB åtar sig, men för just denna typ av uppgift lägger vi extra stor vikt på att urkoppling och inkoppling sker enligt konstens alla regler. På så sätt undviker vi att skador eller stötar uppkommer på maskinerna som kan ge effekter på deras prestation när de åter sätts i bruk.

Flytt och transport av ventilationsaggregat

ETS AB hjälper gärna ditt företag med att flytta av alla möjliga typer av ventilationsaggregat för allehanda behov. Vi har mångårig erfarenhet av transport och förflyttning av denna typ av material, och står gärna till förfogande med vår kunskap och expertis.

Vi är experter på transport av känslig och tung utrustning, inklusive ventilationsaggregat., och vi skräddarsyr lösningar som passar just dig och din firmas behov av denna typ av maskinflytt.

Vi svarar på dina frågor om flytt av teknik

Använd formuläret här intill för att snabbt få svar från oss på dina frågor om flytt av teknik.

ETS AB för säkra och effektiva transporter

Att flytta känslig och skrymmande teknisk utrustning är alltid en utmaning, men ETS AB har den erfarenhet och expertis som krävs för att just du och ditt företag ska kunna känna er säkra. När det gäller transporter av teknisk utrustning är det viktigt att hålla tungan rätt i mun, och att göra urkoppling och inkoppling så smärtfritt och snabbt som möjligt. Vi har flyttat teknisk utrustning åt många företag i flera decennier med gott resultat, och vet att vid transporter av tekniskt material är planering otroligt viktigt och ligger till grund för ett väl utfört arbete.

Vi flyttar utan problem motorer och maskiner av alla de slag. Även stora, tunga saker behöver flyttas ibland och då är ETS AB det givna valet – hör av dig till oss så löser vi situationen!

Kontakta oss för en offert på din flytt av teknisk utrustning!