ETSAB Specialtransporter Logotyp

FLYTTA KASSASKÅP I STOCKHOLM & HELA SVERIGE

Vi lyfter & flyttar kassaskåp i Stockholm & hela landet

Kassaskåp används dagligen över hela världen, i butiker, lager och i privatpersoners hem. Alla som någon gång har försökt flytta ett större kassaskåp på egen hand vet vilken pärs det kan vara, och inser att det är bäst att anlita en expert på området istället för att ge sig på en komplicerad flytt på egen hand.

Att flytta kassaskåp är en process som kräver erfarenhet och speciell utrustning för att dels förhindra skador på skåpet, och även för att minimera risken för personskador. ETS AB har gedigen erfarenhet av kassaskåpsflytt och vi hjälper dig gärna. Jag vill ha en prisuppgift!

Transport av kassaskåp med truck

Viktigt att veta om oss och kassaskåpshantering

Kassaskåpstransport – rätt utrustning och kompetens

Ett kassaskåp är inte bara tungt, det är också ofta otympligt och stort. Detta gör att speciella bärselar och kranar krävs för att flytta skåpet, något vi på ETS AB naturligtvis har och använder vid varje kassaskåpslyft som vi utför. Vi är även fullt försäkrade som alla professionella företag i branschen, och vi garanterar en trygg och säker flytt av ditt värdeskåp, självklart inom den angivna tidsramen. Varje kassaskåp är unikt, men vår stora erfarenhet gör att vi utan problem kan ta oss an flyttar av allehanda värdeskåp, stora som små, tunga och extra tunga. Vi utför kassaskåpsflytt i Stockholm och även i andra delar av landet.

Vid en kassaskåpstransport behöver hela transportsträckan planeras och verifieras innan flytten påbörjas, för att försäkra att inga skador kommer uppstå på golv eller väggar, samt naturligtvis på det fordon som används vid transporten. Vi på ETS AB använder oss av speciella mattor och vagnar på golvet för att undvika onödigt slitage, och vi har den typen av utrustning som varje situation kräver. Detta gäller även för de kassaskåp som behöver transporteras i hissar av olika slag, då det är extremt viktigt att ställa skåpet rätt för att undvika att det tippar över och skadar både hissen och personer involverade i transporten, samt naturligtvis att hissen inte överbelastas och slås ur funktion av den anledningen.

Varsam transport av värdeskåp

Det händer att det skåp som ska flyttas inte är tomt vid transporten utan innehåller värdesaker av olika slag, vilket naturligtvis gör en varsam flytt än mer nödvändig.

ETS AB har stor erfarenhet av transport och flytt av känsligt material, och har inga problem med att flytta och transportera kassaskåp innehållande värdesaker av varierande karaktär. Förfarandet är dock ofta detsamma oavsett om skåpet är tomt eller inte, då det är vårt motto att alltid behandla skåpet varligt och undvika att tippa, luta eller välta skåpet mer än absolut nödvändigt.

Har du frågor?

Här du frågor om flytt eller transport av kassaskåp så kan du ställa dina frågor direkt till oss genom formuläret här intill.

Töm gärna kassaskåpet före flytten

Vår specialanpassade utrustning för just kassaskåpshantering gör också att arbetet känns säkert oavsett innehållet i värdeskåpet. Har man dock möjlighet att tömma skåpet före en flytt är det rekommenderat då det alltid finns en risk att saker faller på kant eller ramlar runt i skåpet då det bärs eller transporteras. Har man värdesaker i skåpet som inte tål denna typ av behandling gör man bäst i att ta ur dessa ur kassaskåpet innan transport.

Vi på ETS AB kan hjälpa er att flytta kassaskåp av alla möjliga typer och olika storlekar. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just er.

Kontakta oss för en offert på din kassaskåpsflytt!