ETSAB Specialtransporter Logotyp

MASKINTRANSPORT I STOCKHOLM & HELA LANDET

Flytt & transport av maskiner med start i Stockholm

Maskiner är ofta stora och otympliga, och ibland behöver de flyttas från en plats till en annan. ETS AB många års erfarenhet av maskintransporter och vi åtar oss både flyttar av enskilda maskiner och transporter av hela maskinparker. Vi har både erfarenheten och utrustningen som krävs! Jag vill ha en prisuppgift!

Tunghantering, flytt av truckar och transport

Vi flyttar & transporterar bland annat följande maskiner:

Vi fraktar både inom Sverige och EU!

Maskiner som vi transporterar

ETS AB hjälper gärna till med transport av maskiner såsom liftar, grävmaskiner, truckar, vältar, hjullastare, dumprar och läggare. Vi kan också flytta maskiner avsedda för industrin, och beroende på dina önskemål skräddarsyr vi en tjänst som passar för just dina behov. Vi tar med glädje hand om både lättare och tyngre maskintransporter.

ETS AB erbjuder lyft och transport av maskiner hela vägen från A till B. Vi transporterar maskiner genom hela Sverige, och kan även lösa leveranser inom EU eller internationellt med hjälp av våra samarbetspartners. En maskin är både dyr och otymplig, och för att säkerställa att maskinen inte tar skada under transporten använder vi speciella lastare och transportfordon för att garantera en säker leverans utan komplikationer.

Självklart har även våra chaufförer den kompetens och erfarenhet som krävs för den här typen av transporter. ETS AB kan utföra både enskilda uppdrag och återkommande om ert företag behöver hjälp med maskinleveranser. Vi erbjuder även försäkringar som skyddar dig eller din kund om en olycka trots allt skulle inträffa. Vårt rykte bygger på nöjda kunder och vi är måna om att upprätthålla vårt goda renommé. Det är därför lika viktigt för oss som för dig att din maskin kommer fram utan minsta skråma.

Maskintransport i Sverige

ETS AB har transporterat många maskiner i Sverige sedan företagets start på 80-talet, och vi vet vad det innebär att genomföra ett projekt av den här storleken. Att flytta tunga maskiner är inget man ska ge sig på utan att vara säker på vad man gör, och att anlita professionell hjälp i ett sådant läge är nödvändigt. Utan rätt kunskap och utrustning riskerar man att skada maskinen och att bli en säkerhetsrisk på vägen.

Om du har köpt eller sålt en tung maskin och behöver få den levererad till din eller din kunds adress så är det läge att kontakta en transportspecialist. Vi på ETS AB bistår gärna med vår samlade erfarenhet av maskintransport.

Se våra tidigare arbeten!

Hör av dig till oss!

ETS AB utför maskinlyft och maskintransport i Stockholm och till andra delar av Sverige utan problem. Vi hjälper dig att skräddarsy en transportlösning som passar just dig och dina behov. Hör av dig så berättar vi gärna mer samt kommer med ett prisförslag på er maskintransport!

Transport av speciella maskiner

Vi flyttar utöver de maskiner som vi redan har nämnt en mängd fler, har du en maskin som behöver flyttas och som inte står med på hemsidan, hör av dig till oss så återkommer vi till dig om vi kan hjälpa till med flytten för just den maskinen som du har.

Vi kan garantera en säker och professionell transport inom den givna tidsramen. Kontakta oss på ETS AB för att få hjälp med transporten av din maskin.

Kontakta oss för en offert på din maskintransport!