ETSAB Specialtransporter Logotyp

TUNGHANTERING I STOCKHOLM & HELA SVERIGE

Vad är tungahantering?

Tungahantering omfattar en mängd olika processer och metoder för att flytta, lyfta och hantera tunga objekt på ett säkert och effektivt sätt. Det kan innebära allt från industriella lyft och transport av tunga maskiner till hantering av material inom bygg- och tillverkningsindustrin.

ETS AB står redo att hjälpa till i både stort och smått, och har den kunskap och utrustning som krävs för lyft och flytt av de allra flesta föremål. Jag vill ha en prisuppgift!

Tunghantering, flytt av truckar och transport

Vi hjälper bland annat till med:

Tunghantering – rätt utrustning och kompetens

Tunghantering kan vara en utmaning, både ur ett praktiskt och ett logistiskt perspektiv. Det krävs specialutrustning och kompetens för att säkerställa att hantering, lyft & transport sker på ett säkert och effektivt sätt.

På ETS AB är vi experter på tunghantering. Vi har en lång erfarenhet av lyft & transport av allt från maskiner och byggmaterial till känslig utrustning. Vi har en modern fordonsflotta och maskinpark som är anpassad för tunga transporter och tunga lyft samt har personal med hög kompetens inom området.

Varför välja Etsab för er tunghantering?

Expertis och erfarenhet: Vi har lång erfarenhet inom tungahanteringsbranschen och vår kompetenta personal har den kunskap som krävs för att hantera även de mest komplexa projekten.

Säkerhet i fokus: Vi prioriterar säkerheten för både personal och utrustning i varje steg av våra tjänster och följer branschstandarder noggrant.

Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje företag har unika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags krav och mål.

Se våra tidigare arbeten!

Har du frågor?

Här du frågor om tunga transporter så kan du ställa dina frågor direkt till oss genom formuläret här intill.

Vi hjälper dig i hela landet

ETS AB är en rikstäckande organisation som kan hjälpa till med alla typer av tunghantering i hela landet. Vi utför många tunga lyft i Stockholm där vårt huvudkontor är placerat, men tar gärna uppdrag i resten av landet utan problem. Detta gör vårt företag perfekt när du vill ha hjälp med en tungflytt från en del av landet till en annan, till exempel när maskiner eller industriell utrustning behöver flyttas från en fabrik till en annan.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just er!

Kontakta oss för en offert på tunghantering!