ETSAB Specialtransporter Logotyp

FLYTTA VÄRDESKÅP I STOCKHOLM & HELA SVERIGE

Vi lyfter & flyttar värdeskåp i Stockholm & hela landet

Att flytta ett värdeskåp kan vara en utmanande uppgift som kräver noggrann planering och expertis för att säkerställa att ditt värdeskåp transporteras säkert och utan skador. Oavsett om du är en företagsägare som behöver flytta ett värdeskåp eller en privatperson som har ett hemma, så är det viktigt att anlita professionell hjälp för att genomföra denna känsliga process.

ETS AB har gedigen erfarenhet av värdeskåpsflytt och vi hjälper dig gärna. Jag vill ha en prisuppgift!

Lyft av värdeskåp genom valvdörr

Viktigt att veta om oss och värdeskåpshantering

Värdeskåpstransport – rätt utrustning och kompetens

Ett värdeskåp är inte bara tungt, det är också ofta otympligt och stort. Detta gör att speciella bärselar och kranar krävs för att flytta skåpet, något vi på ETS AB naturligtvis har och använder vid varje värdeskåpslyft som vi utför. Vi är även fullt försäkrade som alla professionella företag i branschen, och vi garanterar en trygg och säker flytt av ditt värdeskåp, självklart inom den angivna tidsramen. Varje värdeskåp är unikt, men vår stora erfarenhet gör att vi utan problem kan ta oss an flyttar av allehanda värdeskåp, stora som små, tunga och extra tunga. Vi utför värdeskåpsflytt i Stockholm och även i andra delar av landet.

Vid en värdeskåpstransport behöver hela transportsträckan planeras och verifieras innan flytten påbörjas, för att försäkra att inga skador kommer uppstå på golv eller väggar, samt naturligtvis på det fordon som används vid transporten. Vi på ETS AB använder oss av speciella mattor och vagnar på golvet för att undvika onödigt slitage, och vi har den typen av utrustning som varje situation kräver. Detta gäller även för de värdeskåp som behöver transporteras i hissar av olika slag, då det är extremt viktigt att ställa skåpet rätt för att undvika att det tippar över och skadar både hissen och personer involverade i transporten, samt naturligtvis att hissen inte överbelastas och slås ur funktion av den anledningen.

Varsam flytt av värdeskåp

Det händer att det skåp som ska flyttas inte är tomt vid transporten utan innehåller värdesaker av olika slag, vilket naturligtvis gör en varsam flytt än mer nödvändig.

ETS AB har stor erfarenhet av transport och flytt av känsligt material, och har inga problem med att flytta och transportera värdeskåp innehållande värdesaker av varierande karaktär. Förfarandet är dock ofta detsamma oavsett om skåpet är tomt eller inte, då det är vårt motto att alltid behandla skåpet varligt och undvika att tippa, luta eller välta skåpet mer än absolut nödvändigt.

Se våra tidigare arbeten!

Har du frågor?

Här du frågor om flytt eller transport av värdeskåp så kan du ställa dina frågor direkt till oss genom formuläret här intill.

Töm gärna värdeskåpet före flytten

Vår specialanpassade utrustning för just värdeskåpshantering gör också att arbetet känns säkert oavsett innehållet i värdeskåpet. Har man dock möjlighet att tömma skåpet före en flytt är det rekommenderat då det alltid finns en risk att saker faller på kant eller ramlar runt i skåpet då det bärs eller transporteras. Har man värdesaker i skåpet som inte tål denna typ av behandling gör man bäst i att ta ur dessa ur värdeskåpet innan transport.

Vi på ETS AB kan hjälpa er att flytta värdeskåp av alla möjliga typer. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just er.

Kontakta oss för en offert på din värdeskåpsflytt!